Wie ben ik?

Leen | 44j | mama van 2 pubers | partner van een topvent | Interieurarchitect | gefascineerd door tekenen, creeƫren en realiseren.

Zo, dat zijn de statistieken. Nu een wat uitgebreidere versie šŸ˜‰

Op mijn 18e maakte ik een eindwerk rond tattoos en piercings. De fascinatie was er duidelijk toen al, alleen was het ‘not done’. Op de achtergrond bleef het sluimeren, maar de passie voor interieur kreeg de bovenhand.

Als interieurarchitecte kon ik de voorbije 23 jaar al heel wat mensen blij maken met hun nieuwe interieur, maatwerkkast of kleuradvies. Die dromen laat ik al een tijdje uitkomen dus.

Toch bleef de interesse voor tattoos aanwezig.
Zo belandde ik op een tattooconventie en liet er, zonder het op voorhand te weten, een handpoke tattoo zetten. Ik was meteen onder de indruk van de techniek. Het deed minder pijn en was sneller genezen.
Ik ging er meer over opzoeken en me erin verdiepen.

Zo vielen de puzzelstukjes in elkaar en werd in 2019 Hel1handpoked geboren.

Mijn favoriete designs zijn strak, eenvoudig en vaak geometrisch. De laatste tijd sluipen er ook steeds meer organische vormen in. Laatst zelfs een eerste poging tot realisme onder de vorm van een landschap.

Op Instagram en Pinterest kan je designs vinden, maar aarzel zeker niet om contact met me op te nemen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte tattoo, die mogelijk is om met de handpoke techniek te plaatsen.

Breng, na afspraak, een bezoekje aan de studio of op een van de conventies in Belgiƫ en Nederland. Hou zeker de socials in de gaten voor acties.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info